Александар Марковски нов директор на индустриската зона Жабени

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За вршител на должноста директор на Јавното претпријатие за стопанисување со индустриската зона Жабени е еменуван Алаксандар Марковски.

Тој доаѓа на местото на Сашо Илковски кој во изминатите години го водеше ова јавно претпријатие.

 

Share.