Априлијада во Демир Хисар (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На градскиот плоштад во Демир Хисар се одржа Априлијада – Маскенбал по повод 1 април, Денот на шегата. Во петокот, на ден 30.3.2018г. го одбележаа децата од ОУ “Гоце Делчев”, Демир Хисар.

Со маскирно дефиле низ улиците на градот.

Денес, се забавуваа дечињата од Детска градинка “Втори Септември”, Демир Хисар. Со песнички и игри низ детска креативност продефилираа низ градските улиците.

Share.