Бегај, еве ја жена ти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Најновата претстава на театарот „Солза и Смеа“ од Битола насловена „Бегај, еве ја жена ти“ ќе биде поставена на големата сцена при Центарот за култура во Битола на 11 и 12 ноември со почеток од 19:30 часот. Билети можат да се набават на билетарницата пред почетокот на претставата, но и да се резервираат на нивната фан страница на Фејзбук. Ликовите во оваа претстава ќе ги толкуваат Александар Димитровски, Валентина Кожовска, Бубе Цветкова, Никола Тргачевски – Кумба, Душан Кузевски, Стојанчо Јанкоски и Благица Стојкоска.

Share.