Битола во Букурешт, ќе ја бодри македонската репрезентација

Македонија конечно го дочека денот за да дебитира на едно големо фудбалско натпреварување, како што е европското.

Денеска од 18:00 часот Македонија против Австрија. Натпреварот ќе се игра во Букурешт, Романија, а таму се и македонските навивачи. Меѓу нив и битолчани кои организирано заминаа да ја бодрат македонската репрезентација.

Нема големо спорстско натпреварување, а да помине без навивачи и од Битола.

Прочитај и: ФОТО и ВИДЕО: Тесни се улиците на Букурешт за нашите навивачи

 

Сподели