Битолчанецот Александар Златановски после Ковид 19 на пат да ја освои модна Европа

Алексадар Златановски има 29 години и е млад битолчанец кој веќе подолго време работи како модел и во нашата земја и во странство. Него ќе го препознаете по многуте модни активности и реклами на кои има работено, а како дел од својата интернационална кариера работеше во Индија и Сингапур, а после Ковидот тој е на пат да ја освои и Европа.

Сподели