Битолчанец на лото доби 66.000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од извештајот на Александар Поповски кој го споделува во Ритамот на градот во денешното издание најави дека среќниот добитник на лото е битолчанец кој освои 66.000 денари, најави и дека премијата на седумка константно расте а сега изнесува над 14.000.000 денари. Од таму апелираат да се игра и дополнителната игра џокер со која може да се добие и премија вредна околу 19 000 000 денари .

Наградите на Државната лотарија на Македонија не застануваат тука, Еден од најпопуларните лозови на Државна лотарија на Македонија денес во просториите на Државна лотарија на Македонија донесе млад брачен пар, кој од денес се новите милионери. Тамара Јандриевсјка Црвенковска заедно со нејзиниот партнер го посетиле среќното место на Државна лотарија на Македонија во Скопје Сити Мол, каде купиле три инстант лозови Златна Рипка, на кои имале постојано добивки од 50 денари и ги заменувале за нови инстант лозови. На еден сменетите инстант лозови бројот 43 им донел 1.000.000 денари. А пак Стоилковска Благица поминувајќи случајно покрај продажното место Ви Вардар- Виница купила 2 инстант лоза Среќен роденден и и се насмевнала среќата и е добитник на IPhone X. Исто така и Љенче Божиновска од Струмица која редовно купува инстанти овој пат среќата и била на Паркирај Хибрид каде ги купила од продажното место Аида – Ново Село. Купила еден лоз и со замена и се паднало 100.000 денари. Ќе ги искористи за реновирање.Ова и е прва поголема добвка и им посакува на сите да не губат надеж дека среќата може да им се насмее во секој момент.

А во продолжение проследете ја анкетата за тоа кои се среќни бројки на битолчани.

Share.