Битолчанец почина кај Неолица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битолчанец движејќи се на патот од село Лавци кон Неолица, според информациите од битолската полиција, најверојатно се лизнал и од карпа главата ја повредил.  Од секторот за внатрешни работи велат дека по 45 минути од настанот тој починал на лице место.  Се работи за маж на возраст од 66 години. Претпладнево од Дирекцијата за заштита и спасување рекоа дека нивни луѓе тргнале кон местото на настанот.

Share.