Битолчанец фати 6-ка на лото

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во минатото коло на Ново Лото 7/34 од извештајот кој за Тера тв го споделува Александар Поповски, истакнуваме дека битолчанец погодил шест броеви од извлечените седум, со што доби премија вредна над 130 000 денари. Во сабота е следното лото коло, играјте ги вашите среќни броеви, можеби вие сте следниот добитник на големата лото премија која моментално изнесува 22.600.000 денари.

Share.