Блејк Шелтон ужива да им биде татко на синовите на Гвен Стефани, вели дека не може да си го замисли животот без нив

Блејк Шелтон многу сериозно си ја сфати улогата на родител, но тоа не значи дека не му е и забавно. Овој пејач е верен за Гвен Стефани која има три деца Кингстон Џејмс мекГрегор, 14 години, Зума Неста Рок 12 и Аполо Бови Флин 7 од бившиот Гевин Росдејл.

Тој исто така изјави дека не е лесно да се биде татко на деца кои не се твои но, секако е голема награда да се има шанса за тоа. “Не знам колку е тешко да се биде биолошки татко, јас израснав со цовек кој не ми беше биолошки татко но, тој е мојот херој и премногу го сакам и се огледувам на него и ден денес, тој ми е како татко.
Токму поради тоа имам голема инспирација во животот и желба да го правам ова и точно знам каков очув сакам да бидам и тоа го сфаќам многу сериозно. Но, исто така и целосно уживам во таа улога, и целосно сум искрен со вас зошто веќе пет години сме заедно сите и сега ми е најубаво.
Не можам да си го замислам животот без овие деца!”
Сподели