Близу 11.000.000 денари за седумка на лото

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во минатото коло на лото седумка немаше, не беше извчелено ни црвеното топче кое ги дуплира останатите добивки, но порасна премијата за седумка која сега изнесува близу 11,000,000 денари и ќе расте и понатаму се додека не се падне комбинацијата од 7 среќни лото броеви.

Во продолжение и извештајот на Маја Поцевска од Државната лотарија за изминатото коло на лото.

Share.