Богојавленски појадок во хотел “Вилиџ” Охрид

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Богојавленски традиционален појадок во ресторан хотел “Вилиџ” Охрид.

Рибна чорба
Пивтија
Греана ракија
За само 100 денари.
Почувствувајте ја вистинската празнична магија, зошто Богојавление-Водици најубаво се доживуваат и слават во Охрид!

Share.