Верни навивачи на нашата репрезентација во „Штадхале“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Голем број навивачи од Македонија се наоѓаат во Виена, Австрија каде што се одржува Европското првенство во ракомет.  А таков голем настан не минува без верните битолски навивачи на нашите репрезентативци.

Битолчани втор ден ја бодрат нашата репрезентација од трибините во „Штадхале“ арената во Виена.

Но, и низ улиците и локалите на Виена тие заедно со другите од Македонија се препознативи за тамошната јавност.

 

Share.