Вечерва на Интерфест

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва на програмата на Интерфест е Дуо Фортечело од Франција.

Настапуваат Ана Микулска-виолончево и Филип Арџенти-пијано. На програмата ќе бидат дела од Форе, Нин, Шопен, Деспиќ, Барток.

Концертот е со почеток во 20 часот во Завуд и музеј Битола.

Share.