Вечер посветена на Милан Младеновиќ и легендарните Екатерина Велика

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечер посветена на Милан Младеновиќ и легендарните Екатарина Велика „60 години од раѓањето на Милан Младеновиќ – како и понатаму да е тука“.

Мултимедијален настан со проекција на видео спотови, документарен филм, фотографии и концерт со најголемите хитови на ЕКВ од најавтентичниот трибјут бенд на ЕКВ – Deca iz vode / EKV tribute band project /

Сабота 30 јуни 2018 Музеј- Пацио Битола

Почеток 21:00 часот.

Влез слободен.

Share.