„Вечното дерби” поместено за в недела од 15.00 часот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Поради настап на повеќе фудбалери од домашното првенство за повеќе национални селекции, календарот за натпревари ќе претрпи измена според следниот редослед:
25. коло, 29.03.2018, четврток, одложено за 01.04.2018, недела, 15.00
21. коло (Силекс – Пелистер), 04.04.2018, среда, 15.00
26. коло, 07.04.2018, сабота, 16.00
27. коло, 15.04.2018, недела, 16.00
28. коло, 18.04.2018, среда, 16.00
29. коло, 22.04.2018, недела, 16.00
30. коло, 25.04.2018, среда, 16.00
31. коло, 29.04.2018, недела, 16.00
32. коло, 02.05.2018, среда, 16.00
33. коло, 06.05.2018, недела, 16.30
34. коло, 13.05.2018, недела, 16.30
35. коло, 16.05.2018, среда, 16.30
36. коло, 20.05.2018, недела, 16.30
Термините за Куп натпреварите остануваат исти:
1/2 финале реванш натпревари, 11.04.2018, среда
ФИНАЛЕ, 09.05.2018, среда.
Така дуелот меѓу Пелистер и Вардар наместо денес, ќе се игра в недела од 15.00 часот во Битола.
Share.