ВИДЕО: Битолчани платиле 200 евра и со двокатен отворен автобус стигнаа на натпреварот Македонија-Црна Гора

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Навивачите од Битола вечерва до арената каде што се играше натпреварот Македонија-Црна Гора стигнаа со двокатен отворен  автобус. Го изнајмиле за триумфално низ улиците на Загреб да стигнат до спортската арена. Изнајмувањето на автобусот ги чинело 200 евра. Видеото и фотографиите ни ги испрати Кирил Христов.

Share.