ВИДЕО: Велигденски концерт на ученици од Музичкото училиште во Битола

Вљубеници во виолината од Државното музичко училиште во Битола со концерт ја споделуваат радоста од Христовото Воскресение.
Ученици по виолина од класата на проф. Зоран Маневски и пијано придружба од проф. Марија Јошевска вработени во Државното музичко училиште во Битола подготвија музичка програма. Тие се снимија и концертот го постираа на Јутјуб, а со голема љубов го посветија на најголемиот Христијански празник Велигден. Христос Воскресе.

Сподели