(Видео) Државата со поддршка за брзорастечки иновативни бизниси

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски , како дел од Саемот за кариера кој што го организира МКЦ од Битола, пред младите и пред градоначалничката на Битола Наташа Петровска ја презентираа новата мерка од Оперативниот план за вработување што се однесува на брзорастечките иновативни бизниси. 

Share.