ВИДЕО: Претставен Благоја Љамчевски, Пелистер не ги крие високите амбиции

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По завршувањето на преодниот рок за фудбалерите во Првата и Втората фудбалска лига прес-конференција се одржа во фудбалскиoт клуб Пелистер, на која зборуваа сопственикот Пеце Стојчевски, тренерот Дарко Крстески и засилувањето Благојче Љамчевски.

„Започнав во Победа, но не најдовме заеднички јазик и на повикот на претседателот Стојчевски, решив да се вратам дома. Во екипата има 6-7 новајлии, скоро сите се знаеме и верувам дека добро ќе се подготвиме. Со малку среќа верувам дека можеме да се бориме и за промоција во Првата лига“, рече левиот бек.

Еве ги изјавите на актерите на прес-конференцијата:

Share.