Видео: Синоќа во Охрид започна Аларм фест

Пред повеке илјадна публика синоќа на стадионот Билјанини извори започна Првиот македонски фестивал Аларм фест каде што изведувачите беа исклучиво македонски артисти. На првиот ден од фестивалот настапија Суперхикс, Ареа, Бени и Нон Стоп, ДНК, Рис флоуер и други бендови. На втората вечер ке настапат Слаткаристика, познатиот македонски ди џеј Галоски и многу други, а на третата и последна вечер на Аларм фест главни звезди се Леб и Сол, каде што голем број српски граѓани пројавија интерес да го проследат настапот на овој познат Македонски бенд.

Погледнете ја фантастичната атмосфера од првиот ден на АЛАРМ ФЕСТ! Лудилото продолжува, Ве очекуваме и вечерва заедно да навиваме за Македонска музика!

 

 

Сподели