Видео: Советнички прашања и одговори од Петровска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска заседаваше Советот на Општина Битола. На седницата присутна и градоначалничката Наташа Петровска. Советниците и поставија повеќе прашања, а таа одговараше. Офицерскиот дом, ул.Климент Охридски, проектите, легализацијата, автобускиот превоз, беа дел од прашањата.

Share.