Владата ќе има дава пари на општините за развој на селата

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Владата одлучи на единиците на локалната самоуправа да им додели средства за финансирање на проекти за развој на селата, во износ од речиси 28 милиони денари, како и за финансирање на проекти за развој на плански региони, во износ од околу 195 милиони денари.

Share.