Влатко Лозаноски и Наум Петревски вечерва во Могила

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По повод одбележувањето 22 години од основањето на Општина Могила, покрај полагањето свежо свеќе на спомениците во општината во рамките на ова одбележување ќе има и меѓуопштински турнир во мал фудбал а вечерва, со почеток од 20.00 часот пред Платото на Општина Могила ќе се одржи свечена прослава на која ќе настапат Наум Петрески, Влатко Лозаноски Лозано и Група Калабалак.


Градоначалничката на Општина Могила Јасмина Гулевска ги поканува сите заедно да го одбележат роденденот на Општина Могила.

Share.