ВМРО-ДПМНЕ во Битола блокираше сообрајќајница

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

– Животот на СДСМ донесе само апсења, политички реваншизам, заплашување на граѓаните беззаконие, правото не владеење, а кулминацијата ја достигна минатиот месец со апсењата на уставо-бранителите, луѓе кои што ништо не погрешиле, имаат само еден грев, тоа е што си ја сакаат својата држава Македонија. После бојкотот во парламентот, бојкотот во општинските совети протестите на членовите на ДПМНЕ ќе се радикализираат бидејќи оваа неправда и лудиоло мора да престане, ова што го спроведува хунтата на власт од страна на СДСМ и нивната врхушка не носи ништо добро освен многу негативна слика за нашата држава, изјави Борче Димитровски ВМРО-ДПМНЕ

Share.