ТЕРА

REKLAMA???

ВОДОВОД АПЕЛИРА ЗА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕЊЕ НА ВОДАТА

Од ЈП Водовод информираат дека денеска имале теренски, превентивни посети на граѓани од тимови на ЈКП Водовод за рационално користење на питка вода.

„ЈКП Водовод Битола апелира за рационално користење на вода, во спротивно ќе следуваат санкции за сите забележани неправилности.

Со почит ЈКП Водовод Битола“, се вели во информацијата од ЈП Водовод.

Фотографиите се на ЈП „Водовод“ Битола.