Водовод санира дефект кон Оптичари

Екипите на ЈКП Водовод – Битола се на терен и работат на санирање на дефектот на потегот кон село Оптичари. Од јавното претпријатие велат дека за неколку часа водоснабдувањето ќе биди нормализирано.

 

Сподели