Возила уништени од град со големина на тениско топче

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поради град со големина на тениско топче, оштетени се автомобили во Алабама.

Врз стотици паркирани автомобили марка Chevrolet, почнал да паѓа град со димензии на тениско топче и направил штета од четири милиони долари на трговците со автомобили.

Град паѓал дваесеттина минути, а од јачината на ударите пукале и стаклата на паркираните возила.

Share.