Волшебен компас -ново дело на Сашо Огненовски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Сашо Огненовски, после промоцијата накнигата, колекција на драми со наслов Тврдина, го напиша новото дело на српски јазик Волшебен компас, состацено од неколку пиеси за деца.

-Се надевам дека овие пиеси ќе бидат поставени на сцена во странски театри-истакна во интервјуто за Тера телевизија Огненовски.

Промоцијата на книгата ке се одржи на крајот на месец март во Белград.

Повеќе во видеото во продолжение.

 

Share.