Во екот на пандемијата “Температура” нов сингл на Јоце Панов

Јоце Панов човекот кој пред Ковид 19 ситуацијата бевме навикнати да го слушаме во Битола и да уживаме во неговите настапи низ битолските локали. Неговото присуство дефинитивно недостига во Битола а токму поради тоа го побаравме да поразговараме во Ритамот на Градот.

Сподели