Во Забавникот на Тера со Ива Димковска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешниот Забавник на Тера телевизија наша гостинка е 12 годишната Ива Димковска, која и годинава ќе пее на детскиот музички фестивал „Си-До“.

Песната со која ќе настапи на годинашниот фестивал е со наслов „Ајде да се сакаме“, а досега отпеала четири песни на овој фестивал.

Ива освен што пее, ги сака танците, но е и гимнастичарка.

 

Share.