Во изминатото деноноќие нема ново примени и испишани пациенти

Утрово бројот на хоспитализирани пациенти на инфективното одделение во Битола е 20. Во изминатото деноноќие немаше ниту ново примени, ниту испишани пациенти од Ковид центарот во Битола.

Во амбулантата на инфективното одделение беа прегледани 27 пациенти.

Во вчерашниот извештај на министерството за здравство во Битола имаше двајца починати пациенти на 81 и 79 години.

Сподели