Во Македонски брод се трага по 21 годишно лице со посебни потреби

0
308

На 09.04.2018 година во 16,30 часот во Полициската станица Македонски Брод, М.С.(59) пријавил дека истиот ден околу 12,30 часот од домот во непознат правец се оддалечила Ц.А.(21)–лице со посебни потреби и штитеничка на Меѓуопштински центар за социјални работи-Македонски Брод, а истата била на гости кај М.С. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.