Во ново руво „Lounge bar Манаки“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Шест години успешна приказна во Битола, Бар Манаки во центарот на градот кај поштата.
Манаки сега во ново руво. Промена која освежува и нуди уште по пријатен амбиент за гостите.

Многу новитети како во внатрешниот, така и во надворешниот дел, каде можете да ги минувате претпладневните часови со традицоналното утринско кафе, но и попладневните за бизнис средби и повторно традиционалното битолско кафе, затоа што битолчани се познати кафеџии.

За своите гости подготвија топла и пријатна атмосфера со одлично мени, вкусна храна, алкохолни и безалкохолни пијалаци.

Новото руво на Манаки доага токму во време кога почнуваат прославите за новата година.

Во последните денови од старата година предновогодишни забави со жива музика.
Одлична и брза услуга, пријатно расположение, идеално место и за дочекот на новата година.

Амбиентот е примамлив и за пријатни и весели денови од новата година.

Бар Манаки, за убави празнични денови.

Share.