Втора авторска песна на Филип Наневски, Надвор од кругот

Надвор од кругот, е насловот на најновиот видео запис на Филип Наневски. Се работи за неговата втора авторска песна.

Песната може да ја слушнете на следниот линк:

Првата авторска песна ја промовираше пред една година.

Филип студира на Факултетот за музичка уматност во Скопје. Основно и средно музико училипте заврши во Битола, а својата љубов кон музиката ја започнува на 5 годишна возраст кога бил запишан во нижото училииште. На 6 години започнува да свири пијано, бил дел од повеќе концерти, настапи, како и од бројни натпревари.

 

Неда Маретиќ

Сподели