В недела Ресен и Преспа, 10 часа ќе бидат без струја

ЕВН Македонија информира дека во недела на 12.09.2021 (во периодот од 08 до 18 часот), екипите на Електродистрибуција
ќе работат на реконструкција и модернизирање на мрежата со цел подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на
жителите на Ресен и Преспа.

Поради реализација на зафатот, во овој период без снабдување ќе остане цела Општина Ресен, односно градот Ресен и сите населени места во Преспа.

Сподели