В сабота голем попуст во ДМ маркет во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Повторно попуст на голем број од асортиманот на производи кои се наоѓаат на полиците во ДМ маркет, а се повеќе од 13.000 производи и повторно дружење со Спајдермен и кловнот Заги. Мотото супер цени, супер производи на ДМ маркет не е случајно, проверете ги попустите, уверете се во квалитетот на нивните производи и уживајте во пазарењето заедно со аниматорите Спадермен и кловнот Заги. А од интервјуто во продолжение запознајте се со дел од производите на ДМ маркет.

Share.