В сабота и недела дополнителна забрана за движење од 16:00 до 05:00 часот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд.

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани, соопшти пред малку премиерот Оливер Спасовски.

Share.