В среда пред советниците ќе се најде БИТФЕСТ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Одлуката за распределба на финансиски средства кои се предвидени согласно програмата на општината за финансирање на културата за БИТФЕСТ и манифестации во 2019 година, в среда на наредната седница на Советот на општина Битола, ќе се најде пред осветниците.

Од владеачкото мнозинство велат дека Битола ќе добие еден поинаков фестивал, но не откриваат други детали.

Share.