Гимнастичките вештини на израелскиот амбасадор Дан Оријан

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Дан Оријан, амбасадорот на Израел во Македонија вели дека пиењето кафе во Битола е “MUST” ( задолжително). Но, самиот тој прави многу повеќе од тоа ….а неговите гимнастички скокови само докажуваат колку ентузијазам и енергија внесува во секоја своја акција. Битолчани ја прифаќаат неговата иницијатива од се срце“. Вака е објавено на страницата  Israeli Macedonian Initiatives на социјалната мрежа Facebook.

Share.