Голем пожар во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва нешто пред 20 часот избувна голем пожар кај населбата Ушици во Битола.

Според информацијата од Противпожарната единица на Битола горело на местото викано „турски гробишта“.

Екипи на противпожарната единица интервенираа, а пожарот можеше да се забележи од повеќе места во градот.

Често пати оваа локација во минатото е опожарувана.

Share.