Голем пожар во индустрискиот дел на Битола

Попладнево избувна голем пожар во индустрискиот дел на Битола. Од другиот дел на градот може да се забележи висок чад кој се издигна над местото каде што се случи пожарот. Од противпожаната едница на Битола рекоа дека нивната единицата таму интервенира.

Според последните информации од противпожарната единица на Битола соопштени нешто пред 18 часот, пожарот бил ставен под контрола.

Сподели