Голем попуст викендов во ДМ маркет и изненадување за најмладите

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 27-ми декември минатата година, Битола го доби својот прв ДМ маркет. Овој маркет на битолчани им понуди повеќе од 13.000 производи на полиците, како и нешто повеќе од 4000 производи од нивната сопствена марка.  Викендов најавуаат попуст на повеќе производи како и анимирање на најмладите. Што ново подготвуваат и што имаат да понудат проследете во прилогот во продолжение.

Share.