Горан Прцуловски го фати крстот во Преспанското Езеро

0
898

Горан Прцуловски од Царев Двор го извади светиот крст од водите на Преспанското Езеро, кои денес напладне беа осветени по повод христијанскиот празник Богојавление-Водици.

prespainfo.com