Градоначалник лудува на јахта со проститутки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од минатата недела на еден блог почнаа да се објавуваат снимки од Золт Боркаи , градоначалник на градот Гјор и поранешен претседател на Олимпискиот комитет на Унгарија.

По објавите на блогот, Боркаи е обвинет за злоупотреба на службената должност, корупција, употреба на дрога и проституција.

Набргу по тој текст, на блогот беа објавени фотографии и видеа за да се прикаже градоначалникот дека има секс со една млада жена, додека други, едвај облечени лица се во истата просторија, пренесуваат унгарските медиуми.

 

Share.