Графики од Богданци во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Центарот за култура во Битола е поставена изложба на графики од графичката работилница во Богданци. Беа изложени дела на графичари од Македонија но и надвор од неа кои работеле за оваа работилница во изминатите 11 години. Повеќе за оваа изложба од разговорот во продолжение.

Share.