Гром удри во автобус со патници

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mеѓуградски автобус во североисточна Грција запали откако во него удрил гром.

Автобусот, во кој се наоѓале двајца возачи и 12 патници, патувал  од Александруполис до Орестијада.

Нема жртви, бидејќи сите присутни во автобусот веднаш го напуштиле возилото.

 

Share.