Груби на појадокот со Tрaмп и на средби со Конгресменот Бенкс и Даниел Сервер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пратеникот Артан Груби реализира работни средби со Конгресменот Џим Бенкс и поранешниот претставник на Стејт Департмент, влијателниот аналитичар и универзитетски професор Даниел Сервер, и учествуваше на молитвениот појадок со Претседателот на САД и лидери од 140 земји на светот.

На средбата со Конгресменот, Груби побара јавна поддршка и охрабрување од страна на Бенкс и неговите колеги за надминување на спорот со Грција и нашата интеграција во НАТО, на што Претставникот се заложи дека ке се приклучи на иницијативата која што Груби ја поттикна со колегите во Конгресот и Сенатот.

Share.