Груевски: Обиколницата чиста-постови нема

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Претседателот на Советот на општина Битола Валентин Груевски со неколку фотографии на својот профил на Фејзбук информира за активности кои се случуваат.

Под број 1 пишува за асфалтирањето пред Спортската сала и вели се поблиску до Лигата на Шампионите и SEHA лига.

Под број 2 информира за ЛЕД светилките, најпрво по Васко Карангелевски.

Под број 3 за нов покрив на детската градинка Пролет.

Под број 4 за нови клима уреди во градинка Мајски цвет.

И под број 5 вели „Обиколница-чиста (постови нема 🤫🤫🤫).

Share.