Дали вреќичка со кокаин падна од џебот на новиот словачки премиер?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Само што стапи на функцијата, новиот премиер на Словачка Петер Пелегрини дојде во центарот на вниманието на јавноста зошто во текот на една конференција за медиуми забележано е како од џебот му паѓа вреќичка со нешто што потсетува на бел прав.

Иако од снимката не може најјасно да се заклучи за што се работи, социјалните мрежи зборуваат за контроверзното видеот на кое се гледа како сомнително пакетче му паѓа од сакото на новиот премиер на Словачка и тоа на конференцијата за медиуми.

Share.