Девојче се удави во базенот „Довлеџик“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Девојче на 14 годишна возраст денеска се удави во базенот „Довлеџик“ во Битола. Повеќе информации во Актуел на Тера во 16:55.

Share.